Disclaimer

Disclaimer voor Frank White International LLP 

Als je meer informatie nodig hebt of vragen hebt over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op jiskhogenboom@outlook.com. Onze Disclaimer is tot stand gekomen met behulp van de Disclaimer Generator. 


Disclaimers voor tiktokkings.nl

Alle informatie op deze website - https://tiktokkings.nl/gratis-product-cheatsheet-clone1651990923/ - is te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. tiktokkings.nl geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (tiktokkings.nl) vindt, is strikt op eigen risico. tiktokkings.nl is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.


Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk 'slecht' is geworden. 


Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites leest als:


evenals hun "Servicevoorwaarden" voordat u zaken doet of informatie uploadt. 


Toestemming 

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan. 


Bijwerken 

Als we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, worden die wijzigingen hier prominent vermeld.